Sander Haugstad tilbake i Eiger

Sander Haugstad er tilbake i rødt og blått etter tre sesonger i EIK.
Selv om (fortsatt) unge Haugstad slet med å etablere seg blant tigrenes til enhver tid elleve utvalgte, får Eiger nå altså nok en spiller med erfaring fra spill i 2. divisjon i sine rekker.
På de tre årene i EIK ble det totalt 30 kamper og et mål på Sander Haugstad.
Team Hunnestad får nå en spiller som i sin siste sesong for Eiger besørget 5 mål og 13 målgivende og som totalt har spilt 91 kamper for klubben.
Sander Haugstad er også fortsatt tidenes yngste målscorer på a-laget med sitt mål mot EIK vinteren 2014. Da var han 14 år og 10 måneder gammel.

Vi ønsker Sander Haugstad velkommen tilbake!