Sommer AFO 2021

Hei.

Vi har fortsatt ledige plasser på vår sommer AFO.

I uke 26 har vi 6 ledige plasser og i uke 32 (altså uken før skolen starter igjen) har vi 29 plasser ledige.

Ungene får være med på mye kjekt som bading, grilling, is, kos og mye lek. Vi bruker naturen i nærområdet som vandringshavn (krabbefiske og lek), vannbassengane (vollyball og bading) og mye annet.

Åpningstiden er fra 07.00 til 16.00. Vi har for vane å dra på utflukter i 9.45-10 tiden og pleier være tilbake i 14.00-14.30 tiden.

Ungene får Frokost i 8.30 tiden, grillmat/lunsj i 11.30-12 tiden.

Prisen for sommer AFO er 1750,- pr uke pr barn.

 

Ta kontakt med Andre Olsen på telefon 99529816 eller på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn