Marit Andreassen nytt æresmedlem i Eiger

Eiger har fått sitt første kvinnelige æresmedlem. Den særdeles fortjente utnevnelsen av Marit Andreassen kom på kveldens årsmøte som gikk av stabelen i Eigerhuset - med snaue 20 fremmøtte. Marits cv i Eiger omfatter både en 16 år lang karriere på damelaget, men også over 25 år i en rekke verv og oppgaver - helt frem til dags dato. Mer om Marit blir det i neste Eigerposten.

Også Rune Zakariassen ble heder og ære til del, selv om han grunnet jobb ikke kunne delta på årets årsmøte. Rune fikk klubbens sølvnål etter en lang og innholdsrik karriere både på og utenfor banen. Også Runes bravader kan man lese mer om i neste utgave av Eigerposten.

Sølvmerke

Årsmøtet ble som vanlig stødig ledet av Pete Seglem og det hele var gjort på i underkant av 90 minutter. Da hadde man gått gjennom hele årsmøtepapirene, delt ut utmerkelser og gjort vedtak som sier at både Dalane Energi-banen og Bøgh Hafsø banen vil få bedre belysning i løpet av 2021. Styret fikk skryt for stort og viktig fokus på økonomien og på tross av store utfordringer grunnet korona, kom Eiger tålig greit gjennom det trasige fotballåret 2020.

Pete Seglem og Therese Skaara Helgesen mars 2021

Nytt styre ble også valgt og følgende skal lede klubbens arbeid det neste året;

▪ Leder: Anders Midbrød, 1 år – ikke på valg
▪ Styremedlem: Roger Erlandsen, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Lillian Simons, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Therese Skaara Helgesen, 1 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Kirsti Elin Løyning, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Styremedlem: Atle Tingbø, 1 år – ikke på valg
▪ Styremedlem: Svein Andreassen, 1 år – ikke på valg
▪ 1. Varamedlem: Harald Leidland, 1 år – valgt av årsmøtet
▪ 2. Varamedlem: Bengt Nevland, 1 år – valgt av årsmøtet

Nytt styre 2021

Deler av det nye styret. Bak f.v Anders Midbrød, Atle Tingbø og Svein Andreassen. Foran f.v Therese Skaara Helgesen og Lillian Simons


Kontrollkomite
▪ Leder: Thorbjørn Brandsberg, 1 år – ikke på valg
▪ Medlem: Odd Rune Olsen, 2 år – valgt av årsmøtet
▪ Varamedlem: Toralf Torgersen, 1 år – valgt av årsmøtet

  • Opprettet .
  • Treff: 364

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn