Hold ut!

Både Eiger og de fleste andre klubber kjenner på det som har blitt omtalt som "koronaslitasje" i idretten. Bekymringen gjelder både fysiske og psykiske konsekvenser, selv om det skal sies at koronasituasjonen har hatt effekt begge veier i klubben vår. Damelaget har satt treninger på vent, mens a-laget har holdt fortet på imponerende vis så langt. Denne uken starter også Eiger 2 opp treninger med et 20-talls spillere som alle har signalisert lyst til å komme seg i form til en sesong man ikke vet når starter skikkelig.

Dalane Tidende har også omtalt klubbens bekymringer og i den forbindelse ble også ordfører Odd Stangeland utfordret til å mene noe om konsekvensene av koronatiltakene:

- Jeg deler bekymringene for konsekvensene av koronatiltakene både på kort og lang sikt. Frafall, ensomhet og psykisk helse er kjente problemstillinger med ukjent omfang. Vil folk komme tilbake til den samme normalen når alt er over?

Forstår også idrettslagenes frustrasjon og ønske om å komme i gang. For kommunen er det mulig å lage lokale regler basert på lokale forhold (smittesituasjon). Men bare regler som er strengere enn de nasjonale. Vi kan altså ikke åpne opp mer her.

Situasjonen fremover begynner å bli mer og mer oversiktelig. Flere og flere blir vaksinert, og så lenge vi unngår lokale utbrudd vil tiltakene tas bort ett etter ett. Jeg føler meg trygg på at breddeidretten går lysere tider i møte. Utfordringen og belastningen nå er å holde ut og ha beredskap for at det fortsatt kan bli verre. Ikke for å være pessimist, men vi kan når som helst få et større lokalt utbrudd og sannsynligheten for at det vil komme flere smittetilfeller er stor. Det jeg tror mange opplever nå er belastningen av stadige «nedturer».

Takk for at dere er engasjerte og trør til i denne krevende situasjonen. For selv om det er et stykke til normalen så er i alle fall barn og unge tilbake i full aktivitet!

Ta godt vare på hverandre - hold ut!

Snart så sitter vi en varm og god dag på tribunen i Hålå med ein kaffi og ei pølsa og nyter en storseier til Eiger...


Med vennlig hilsen
Odd Stangeland
Ordfører

  • Opprettet .
  • Treff: 274

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn