2020, året som lurte oss alle!

Nå nærmer det seg nytt år og vi kan se tilbake på et mildt sagt merkelig og litt skremmende år for oss alle.
Planer som var lagt for 2020 og som vi som klubb og ikke minst spillere, trenere, medlemmer og supportere så frem til å gjennomføre, måtte i stor grad legges bort.

Norrønhallen ble offisielt åpnet den 19/01-2020. Det ble en vellykket seanse for alle fremmøte og vi så hvilke store muligheter en slik ny hall åpnet opp for. Det ble planlagt både fotball cuper, åpen hall arrangementer, fotball skoler og ikke minst treninger under perfekte forhold året rundt.

Noen dager ut i mars måned ble nesten hele samfunnet stengt ned og vi satt stort sett alle sammen og lurte på om dette var virkelighet, eller var det bare en vond drøm.
Vårt a-lag herre satt «»fast» i Tyrkia etter sin treningsleir, men på forunderlig vis, fikk vi alle hjem før all flytrafikk ble stengt

De fleste av våre lag startet opp med treninger når myndighetene åpnet opp for dette, så det har i lengre perioder vært nesten normal aktivitet i Hålå når det gjelder treninger.
Litt frafall av spillere har vi jo registrert, men det virker som de fleste etter hvert har dukket opp igjen på treningene, og fra det ble åpnet opp for å spille kamper for de under 20 år, har det vært i perioder vært liv og røre på tribuner og rundt banene i Hålå. Smittevern tiltakene har blitt fulgt opp både på treninger og på kamparenaene, så dermed har vi ikke registrert noen korona smitte i Hålå.

Vi håper og tror at det vil bli mere normale tilstander for oss alle i 2021. Eiger FK planlegger å få alle lag og spillere i full aktivitet så snart myndighetene gir idretten klarsignal til å starte opp for fullt. Frem til dette må vi gjøre det beste ut av det hele, og tilpasse treninger/kamper ihht gjeldene regler og ta de hensyn som må gjøres pga smittevernsreglene.

På vegne av Eiger FK vil jeg takke våre flotte sponsorer og samarbeidspartnere for enorm hjelp, velvillighet og støtte til klubben i løpet av denne kriseperioden.
Dette setter vi alle i Eiger FK veldig stor pris på!
Takk også til alle dere frivillige for den fantastiske innsatsen og alle de timer dere bruker på Eiger FK.
Heia Eiger – klubben for alle!

Ønsker dere alle en riktig god jul!

Hilsen Atle

  • Opprettet .
  • Treff: 317

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn