Eiger fotballskole med Owe

Vi ønsker med dette å invitere til
Eiger Fotballskole med Owe Salvesen
Torsdag 8 og fredag 9 oktober

FS HST 20202 3

Mrk klokkeslett nedenfor

For 3. - 10. klasse
Pris 450,- inklusiv lunsj
Betaling: Vipps til nr 10 92 61 (Fotballskole 2020)
Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Merk emnefelt med Eiger fotballskole + navn på elev
Påmeldingen må inneholde navn på elev, fødselsår, kontaktperson foresatt inkludert telefonnummer samt moderklubb.
Dersom nok påmeldte jenter vil det tilstrebes egne jentegrupper.
Frist for påmelding: Søndag 04. oktober - Forbehold om nok påmeldte.

Vedrørende Korona:
Fotballskolen avholdes i samråd med og godkjenning av stedlige myndigheter. Dette gjelder også servering, toalettforhold og renhold.
Alle øvelser på fotballskolen vil bli regulert i henhold til regler fra FHI og NFF som er gjeldende på det tidspunkt fotballskolen avholdes.
Det er viktig at påmeldingen inneholder all nødvendig informasjon – dette er både til gruppeinndeling samt dersom behov for smittesporing.

Plan

Torsdag 8 oktober:

1045 – 1100 Oppmøte deltagere - velkommen - inndeling i grupper
1100 – 1230 1 økt
                                                 1230 – 1330 Lunsj/ pause (Servering Eiger)
1330 – 1500 2 økt

Fredag 9 oktober

1000 – 1130 3 økt
                                                1130 – 1230 Lunsj/ pause (Servering Eiger)
1230 – 1400 4 økt

Invitasjon pdf her