Etterlengtet oppstart for akademiet

En etterlengtet oppstart i en spesiell tid, svarte virkelig til forventingene, i den nye fantastiske hallen vår. Det var mange unger og foresatte på tribunen. Dette kombinert med et kjekt og godt opplegg fra dyktige og engasjerte trenere, gjorde dette til en fantastisk dag. Spillerne smilte faktisk både før, under og etter trening. Og det er jo rimelig unikt! Tema var som mange ganger før «Dyrking av scoringsferdighet», kombinert med litt teknisk trening, og selvsagt mye spill. Det var masse spillere av begge kjønn, hallen var full, noe som er svært gledelig. Det var god aktivitet og konsentrasjon hele tiden i de ulike smågruppene, noe som imponerte trenerne mye.

Del 1 med de små fra 2013 til 2010 har jo virkelig sin sjarm, og del 2 med de eldste 2009 til 2004 som også er en fantastisk gjeng, avsluttet en perfekt dag. De eldste hadde dobbel økt, med god pause med pølser. Neste gang eller gangen etter blir det ny pølsefest, denne gangen for de små.

I hver økt ligger det mye læring og muligheter, og vi håper de neste 7 øktene før jul, byr på like god kvalitet.

De ansvarlige Spillerutviklerne Jone Mathiesen og Andrè Olsen var strålende fornøyde, og skryter uhemmet av både de andre trenerne og ungene/ungdommene.

De to avslutter med følgende: Vi gleder oss allerede til neste gang, og oppfordrer til å møte på det gode Akademiet vårt.

  • Opprettet .
  • Treff: 179

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn