Alle medlemskontingentene er nå sendt ut.

Medlemskontingenten vil være en viktig inntektskilde for Eiger FK i 2020.
Satsene er vedtatt av årsmøtet i klubben, og er for øvrig uendret i forhold til 2019.

Selv om fotballaktiviteten har vært redusert i første halvdel av 2020, så er det viktig å påpeke at klubben har mange faste kostnader som løper forholdsvis uendret i forhold til aktivitetsnivået.
Eksempler på kostnader som løper «jevnt og trutt» er drift og vedlikehold av anlegget (herunder forsikringer, kommunale avgifter samt avskrivninger og rentekostnader på den nye Norrønhallen), generell drift og administrasjon av klubben, treningsutstyr/drakter, lisenser og avgifter etc.

Med redusert aktivitet så reduseres også andelen inntekter fra kiosksalg, turneringer og andre inntektsbringende tiltak.
På toppen kommer det faktum at det er mer usikre tider i næringslivet og med det tilhørende usikkerhet rundt hvor mye klubbens sponsorer evner å bidra i inneværende år.

Summen av alt dette tilsier at det er viktig og riktig at medlemskontingenten opprettholdes for Eiger FK i 2020.
Vurderingene og praksisen i Eiger FK er for øvrig lik det som blir gjort i store deler av fotballklubbene i Norge.

Vennlig hilsen
Eiger FK

  • Opprettet .
  • Treff: 525

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn