Ikke helt dødt i Hålå!

Selv om fotballen er satt på vent er det ikke helt dødt i Hålå. Kommunen jobber med gang og sykkelsti som skal gå forbi Eigerhuset og Norrønhallen og samtidig jobber klubbens egne folk med å klargjøre for asfaltering og generell oppgradering av uteområdet. Onsdag ettermiddag gikk tromla da Eilif Leidland, Vidar Kvamsø og Atle Leidland støpte rundt de to inngangsdørene mot vest. I løpet av noen uker vil forhåpentligvis hele området ha fått et helhetlig og pent uttrykk og man får bort "industri-område" følelsen man har hatt siden startskuddet gikk for byggingen av Norrøn-hallen.

20200318