Lag og kampoppsettene klar

Selv om det ikke er utenkelig at det kan komme en og annen endring på tampen, så har turneringskomiteen til årets Skaara Cup vurdert det som viktig å få ut oppsettene så raskt som mulig. Så nå er det bare å glede seg til å komme i gang i vår nye etterlengtede Norrøn-hallen.

Litt regler må man også ha;

Spillere som ikke spiller må ikke være på banen.
Mat og drikke er ikke tillatt på banen.
Medbrakte baller er ikke tillatt i hallen.
Sluttspill i to eldste klassene.
Sluttspillskampene spilles like lenge som kampene gruppespillet.
Ved poenglikhet, teller først målforskjell, så mest skårte mål og tilslutt innbyrdes oppgjør.
Ved uavgjort, går det direkte på straffer.
Hjemmelag er laget nærmest tribunene, bortelaget motsatt side.
Hjemmelaget begynner alltid med ballen.
Hjemmelaget spiller i rød, bortelaget i hvit. Keeper stiller i annen farge.
Keeper kan ikke kaste/skyte ballen over midten ved dødball.
Keeper kan ikke kaste/skyte ballen over midten når den holdes i hendene.
Dersom ballen treffer taket, er det indirekte frispark fra der hvor spillere som skjøt, sto.
Om ballen forlater foten til en spiller som skårer før kampen blåses av, godkjennes målet.
Det er innkast, ikke innspark slik som i innehaller med hardt dekke.
Ellers er reglene like slik som i utendørsfotballen.
Husk Fair Play og å ha det gøy!

2012 2013

2010 2011