FFO-sesongen godt i gang!

Fantastisk fotballglede og gode prestasjoner i strålende vær, har preget FFO-oppstarten denne høsten. Mange nye ansikter har tilført energi og mye moro på Eigers meget populære FFO. Flinke trenere forteller om god innsats og en lærevillig gjeng, der mye spill og teknisk trening står i fokus. Lite fokus på taktikk, men heller mer inn mot enkeltindividet. Gledelig er det at Monica (Jenssen Svanes), alias "mamma mø", er tilbake på kjøkkenet, til stor glede for ungene. Like viktig som fotballdelen, er det sosiale og fokus på inkludering og samhold, der man gjennom flere år nå, har bevisstgjort dette med stor suksess. FFO leder Andrè Olsen og hans stab tror at trygghet, vennskap og positivitet, er nøkkelen til gode prestasjoner på banen. De lover mye kjekt i tiden framover.
Om høstens oppstart avslutter Olsen; "da det var mange nye, var vi naturligvis ganske spent, men du verden ungene har vært snille og lærevillige. Dette lover godt for framtidens spillere. Og til tross for mange påmeldte, er det ennå ledige plasser", avslutter han med et smil.
 
  • Opprettet .
  • Treff: 228

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn