Sommeravslutning i jenteforeningen

Mandag hadde jenteforeningen sommeravslutning i Hålå. Etter et halvt år med stor aktivitet og mange spennende ting som er laget, var det på tide med litt kos og festligheter. Eigers gamle jenteforening var også invitert, så det ble en kjekk seanse. Grilling av pølser samt kaker og kaffe stod på menyen, men selvsagt skulle det også gjøres noe fornuftig når man først var samlet. Forskjellige produkter i betong var det jentene prøvde seg på denne gang og sant og si så så det veldig bra ut det som ble laget.

Jenteforeningen2

F.v Reidun Leidland, Else Marie Løvold, Mette Østebrød (delvis skjult), Oddny Skjelbred, Anna Drageland og Else Marie Svindland fra den opprinnelige jenteforeningen.

Eigers gamle jenteforening eksisterte fra 1988 til 2005 og bestod av opptil 20 "jenter" som møttes på regelmessig basis i det som da het miljørommet i Hålå. Da som nå så var det den store julebasaren som var det store og det ble produsert masse kjekke ting til dette. Overskuddet fra disse basarene ble brukt til gode formål som jentene selv valgte. Eigers første fane var det denne gjengen som finansierte og i tillegg kan nevnes asfalt, gatelys, hjertestarter, førstehjelpsbåre og pokalskap. "Veteranene" var glad for at jenteforeningen nå har gjenoppstått og de fikk stående invitasjon til å være med den nye gjengen.

Jenteforeningen3

Betongnisse - noe av det som ble produsert i Hålå mandag!

Følg jenteforeningen på https://www.instagram.com/eigerfkbasar/?hl=nb

  • Opprettet .
  • Treff: 340

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn