Eigerakademiet i gang

Eigerakademi 2013-1

Spillerutvikler Frank M. Mong og 19 lærenemme gutter og jenter i alderen 9-12 startet fredag opp med nyvinningen "Eigerakademiet". Her vil Frank og hans medhjelpere fokusere på utvikling av fotballforståelse og fotballferdigheter hos spillerne. Det legges opp til et variert, spesialisert og tilrettelagt treningsopplegg i tråd med klubbens sportsplan for disse årsklassene.

Eigerakademi 2013-2

Normalt vil det være 20 spillere tilstede hver fredag og for flere av årsklassene er det laget et rulleringsopplegg slik at flest mulig av de ivrige spillerne i disse årsklassene kan få et flott supplement til den vanlige lagstreningen.

Eigerakademi 2013-3.