Atle Skailand ny daglig leder

Atle Skailand er tilsatt som ny daglig leder i Eiger. Han tiltrer 1.juni og skal jobbe i en 100% stilling.

Det har vært kjent en stund at Thor Jostein Dyrnes gir seg i daglig leder stolen, noe han meddelte Eigers styre allerede i januar. Dyrnes har likevel blant annet holdt tråden i den pågående byggeprosessen i Hålå, noe han heldigvis også vil bidra med en tid fremover. Tidligere styreleder Kjell Garpestad jr har også bidratt med daglig leder oppgaver den siste tiden slik at nødvendige ting er "ryddet unna" fortløpende.

Atle Skailand er for de fleste kjent som styreleder i EIK med nærmere 20 år i styre og stell, de fleste som styrets leder. Han trakk seg tilbake i 2013.

I Eiger huskes Skailand for sin innsats som spiller under trenere som Jarl Sverre Grastveit, Terje Urdal, Ingvar Ellertsen og Vilhelm Olsen. Atle Skailand var en habil venstreback og hadde en av sine beste sesonger på guttelaget i 1976. Han gav seg imidlertid med fotball som juniorspiller og på 80-tallet drev han mest med skyting.

DT 28 november 1975 2

Dalane Tidende november 1975

DT 10 november 1976.web

Dalane Tidende november 1976

 

Eigers styreleder Tore Tollefsen er glad for å få en kapasitet av Atle Skailands kaliber med på laget. "Det er nok å se på hans bakgrunn, både i jobbsammenheng og i EIK til å ha tiltro til ansettelsen. I samtalene vi har hatt med Skailand underveis, har dette inntrykket bare blitt forsterket", sier Eigers styreleder. 

Atle Skailand tiltrer formelt 1. juni, men vil i tiden fremover samarbeide med Thor Jostein Dyrnes og Kjell Garpestad slik at det meste er på stell når Skailand overtar fullt og helt.

 

  • Opprettet .
  • Treff: 543

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn