Trivsel og samhold, kombinert med kvalitetstrening i Hålå!

Bare velstand, smil, latter, og en fantastisk start i strålende vær preget Fotballskolens første dag. Spillerne var i ekstase på denne etter hvert meget populære fotballskolen til Owe Salvesen, snaut ett år etter den første. Går alt etter planen til herrene Salvesen og Eigers spillerutvikler Andrè Olsen, blir det ny fotballskole til høsten. Det er derfor bare å glede seg! Planen er å kjøre to ganger i året.
 
Sjelden har det vel blitt levert en bedre fotballskole i Hålå, med all respekt. Trivsel og samhold, kombinert med kvalitet og dyktige trenere, ble det hele en stor suksess. Nærmere 90 deltakere er etter hvert sjelden kost på fotballskoler, sier Owe Salvesen, som sammen med Andrè Olsen og de andre trenerne var mektig imponert av spillerne i dag. Masse god læring, og det første Owe sa i dag til alle i midtsirkelen før start var: "Gjør feil. Det er det man lærer av. Og vær konsentrert".
To kapteiner på samtlige grupper ble utnevnt, og man kjørte rullering hvert 20 minutt.
Innholdet var preget av tekniske øvelser, konkurranser, avslutning og spill. Alt med ball. Rullering på 5 stasjoner. Egen keepergruppe med keepertrener Denis Nadarevic etter lunsj.
Framtidens fotballhelter leverte gode prestasjoner i dag, og det var med spillere fra hele 7 klubber. 
 
Den timelange lunsjen skulle bli brukt til mat, hvile og knytte nye vennskap. Likevel var det full rulle på banene - selv i pausen. De store blandet seg med de små. 
 
I planleggingen i forkant av fotballskolen hadde man satt seg følgende mål: Vi skulle lage en knallbra fotballskole, alle skulle ha det kjekt, og vi skulle ha god fotballaktivitet. Det var derfor en litt sliten, men meget fornøyd gjeng spillere som ruslet hjem i dag!
 
I morgen søndag venter fem nye timer med fotballmoro. (Da blir det også servert mexikansk tomatsuppe med gryterett og tilbehør)
 
Se flere bilder fra dag 1 av fotballskolen her
  • Opprettet .
  • Treff: 365

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn