Inspirert av Rosenborg

Snaue 20 tilhørere benket seg i kafeen I Hålå i går kveld for å høre om Andrè Olsen, Frode Vinningland og Jarl Andrè Aaseruds studietur til Rosenborg tidligere i vinter. Det angret de neppe på for det som ble presentert må ha gitt samme inspirasjon som de tre "studentene" opplevde i Trondheim. Selv om lite er hemmelig innen fotballen vil det alltid være noe å lære av andre, spesielt når det gjelder, som i dette tilfellet - å lære av noen av de beste.

Olsen, Vinningland og Aaserud er alle klare på at mye av inspirasjonen er overførbart til Eiger og har allerede planene klare for å la klubbens spillere og deltakere på akademi og FFO få del i kunnskapen. På tampen av seansen i Hålå tok de da også for seg disse planene:

Hva får Eiger FK igjen for å sende tre trenere til Trondheim?
- Inspirasjon og nye øvelser retta inn mot Spillerutvikling og Trenerutvikling
- En eller flere økter med hvert lag fra 9 til 15 år, samt Jr. lag
- Nye ideer med praktisk overføringsverdi til Akademi, FFO, Talentgruppe, Fotballskoler og egne lag
- Vi kommer til å kopiere masse inn mot disse tiltakene
- Ballen f.eks. var i fokus, og alt skjedde med ball.


De tre tror at effekten av turen vil på sikt gi enda bedre spillere, lag og trenere, da de at tror tanker og ideer fra Norges største klubb, vil gi klubben et ennå større løft.

  • Opprettet .
  • Treff: 418

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn