Spennende for Andrè og Cecilie

Andre Ervik og Cecilie EgeTo av klubbens unge lovende dommere har gjort sakene sine så bra i år at nye, spennende utfordringer står for tur i 2013. Andrè Ervik har etter god dommerinnsats bl.a. på eliteturnering på Nærbø, høstturnering i Haugesund, seriekamper i både junior og 5 divisjon samt assistentdommerjobb i forbindelse med kretslagsfinaler i høst fått beskjed om at han neste år går rett inn i 5 divisjon for dommeroppgaver. Dette er samme divisjon som bl.a Eiger 2, Sokndal og Hellvik spiller i 2013.
Cecilie Ege har også hatt en god utvikling og følges tett av de dommeransvarlige i kretsen. I 2013 rykker hun opp fra rekrutteringsdommer til aldersbestemt dommer, men har også fått signaler om at hun kan få prøve seg i en og annen damekamp. Cecilie var bl.a. som Andrè i Haugesund i høst og fikk gode skussmål for innsatsen av dommerveileder Lisbeth Loch Lode. Hun dømte også kretsmesterfinalen i J13 klassen.
Både Andrè og Cecilie har i tillegg hatt aktive fotballkarrierer ved siden av dømmingen i år på hhv G16 og damelaget.