Ferdi S. Ibrahim sportssjef i Eiger

Ferdi S. Ibrahim (t.v) blir sportssjef i Eiger og tiltrådte allerede i går i stillingen. Med det har Eiger styrket det som er klubbens kjerneområde med en ansettelse som vil komme spillere i alle aldre til gode. Ferdi kommer fra en stilling innen spillerutvikling i spanske Levante og har ved to anledninger tidligere gjestet Eiger og Hålå sammen med flere av sine trenerkolleger i primera division klubben. 

Ferdi S. Ibrahim blir sportslig ansvarlig for all fotballaktivitet i klubben, med unntak av a-lag herrer og skal lede klubbens sportslige arbeid i samarbeid med spillerutvikler(e) og trenerkoordinator(er). Han vil få overordnet ansvar for klubbens kurs, trenerforum og "Eiger-skolen", samt bistå klubbens trenere med det sportslige opplegget / planer. Ansvar for hospiteringsordninger opp mot A-lagene, samt være ansvarlig for å utarbeide aktivitetsplaner (inkl. egentrening) for aktuelle spillere ligger også under Ferdis ansvarsområde, i tillegg til talentgruppe og akademi. På klubbens fotballfritidsordning vil han også være med to ganger i uken.

Eiger FK er godt fornøyd med å ha styrket denne delen av klubben med en fotballmann av Ferdi S. Ibrahims kaliber og sammen med klubbens egne ressurspersoner, vil klubbens spillere nå få et optimalt tilbud. Vi ønsker Ferdi hjertelig velkommen!

  • Opprettet .
  • Treff: 715

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn