Jenteforeningen gjenoppstår!

Eigers jenteforening holdt det gående i mange år, fra slutten av 80-tallet og frem til 2006. Nå har imidlertid en ny gjeng "børstet støvet" av dette kjekke tiltaket og i går var 10 "jenter" i aksjon på det som tidligere ble kalt miljørommet i Eigerhuset. Det var andre gang gjengen var samlet siden nyttår og det er ingen overdrivelse å si at det florerer med planer på ting disse ønsker å gjøre.

Gjengen legger vekt på det sosiale og både kaffe og kos er obligatorisk når de møtes. De har likevel allerede "produsert" en rekke ting som man har planer om skal være premier på julebasaren i november. De legendariske julebasarene som jenteforeningen avholdt i sin tid, er nemlig et av de store målene å starte opp med igjen.

Dersom det er noen som ønsker å være med, er det bare å ta kontakt med noen i gjengen. Ellers så håper de at noen kanskje kan bidra med strikkeprodukter eller annet håndlaget. Det skal også opprettes en Instagram konto der det som blir laget fortløpende vil legges ut.

  • Opprettet .
  • Treff: 1247

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn