Klart for voksentreff

Det som begynte som en form for forsinket jubileumsfest i anledning av at Eigerhuset rundet 30 år, er nå blitt en årviss foreteelse. For femte gang etter at de legendariske voksentreffene på 80- og 90-tallet ble gjenopptatt i januar 2015, kan man altså nok en gang ønske folk velkommen til voksentreff i Eigers storstue. Rundt 300 dans- og festglade folk har inntatt lokalet de siste årene og man håper på minst like mange også denne gang. Jet Set har sørget for musikken alle disse årene, så også i 2019. Det skyldes mest av alt stemningen de skaper og at de treffer så bredt med musikken de har på repertoaret, fra hitsene av nyere dato, til klassikere alle har hørt før. "Lillian på Fonn" har som vanlig klar rekene og det er jo nå de er på sitt beste. I tillegg blir det selvsagt kaffe og stort kakebord, tradisjonen tro - alt med i billettprisen som er på 350 kroner.

Har du ikke fått kjøpt deg en billett enda? Vi selger både i Eigerhuset og på Narvesen i sentrum. Kontakt daglig leder Thor Jostein Dyrnes på tlf. 90722173 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du vil reservere en billett.

  • Opprettet .
  • Treff: 403

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn