Leidlandshagen snart klar.

Leidlandsfeltet.web
I forbindelse med barnehageprosjektet har Eiger vært i kontakt med Hellvik Hus som er den største utbyggeren på Leidlandsfeltet eller Leidlandshagen som er feltets originale navn. I følge daglig leder Kaj Waldeland (bildet - Dalane Tidende) vil salget av tomter være klar i første halvår i 2013. Men allerede rundt påsketider vil man sende inn anbudspapirer. Som følge av såkalte «rekkefølgekrav» vil gang- og sykkelveien mot Hålå være noe av det første som blir ferdigstilt og brukere av Hålå, Eigerøy skole osv vil kunne ta seg til dette området uten å være i nærheten av biltrafikk. Denne veien skal være ferdig lenge før førstemann kan låse seg inn i eget hus på dette feltet.

Eiger registrerer også at flertallspartiene i Eigersund kommune (Ap + Høyre) satser på nærmiljøanlegg / leke- og aktiviseringsplasser samt gang og sykkelsti og man satser på at Eiger kommer i betraktning og får tildelt midler til Midtpunkt Eigerøy som tross alt er en del av kommunens største vekstområde, Eigerøy.

Midtpunkt og Leidlandshagen.web

  • Opprettet .
  • Treff: 1592

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn