Antall støttespillere øker!

Antall støttespillere som har valgt Eiger som mottaker av sin grasrotandel økte også i løpet av 2018. 484 givere ved årets begynnelse ble til 519 ved årets slutt. Målet om å passere 500 i løpet av 2018 ble altså nådd.
Beløpet som Eiger har mottatt gikk imidlertid ned fra snaue 406 000 til 372 982 kroner. Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes sier at på tross av nedgangen i kroner og øre, bør man være strålende fornøyd med resultatet. Det er i dag sterk konkurranse fra utenlandske nettbaserte spillselskaper. Han håper at Norsk Tipping vil stå like sterkt i årene som kommer - både på bakgrunn av grasrotandelen som tross alt gir lag og foreninger uvurderlig støtte, men også på grunn av tippemidler som nærmest er en forutsetning når nye bygg og anlegg skal bygges.

Fra og med 1 januar 2018 økte grasrotandelen fra 5 til 7 prosent og det ble med virkning fra samme dato også beregnet grasrotandel av "Extra" - noe det ikke har vært før. Alt dette uten at det koster den som gir sin grasrotandel en eneste krone.
Norsk Tipping sier på sin nettside at "Målet med å utvide Grasrotandelen er å sikre enda bedre økonomiske kår for frivilligheten. Gjennom Grasrotandelen får folk mulighet til vise sin støtte til det idrettslaget eller den foreningen som ligger deres hjerte nærmest. Pengene er en viktig inntektskilde for små og store lag og foreninger landet rundt."

Hvis du lurer på hvordan du kan støtte Eiger FK med din grasrotandel - ta en titt på denne siden.
 
  • Opprettet .
  • Treff: 406

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn