VM gav mersmak!

Stein Arnestad nådde målene han satte seg foran VM i Fotballgolf (Footgolf) i Marrakesh i Marokko. I konkurranse med over 350 andre deltakere fra hele verden ble det 52 plass på Eiger-veteranen. For alle oss her hjemme som satt på nettet og fulgte med, var det også spennende. 

Deltakerne skulle spille på to forskjellige baner de to første rundene. Så var det en cut på plass 220, og disse ville spille videre om bedre plasseringer på en bane, mens resten måtte spille videre på en annen.
Stein lå etter 2 runder på 95. plass. Han hadde da +5 totalt etter å ha gått rundene på 72 og 73.
Etter runde 3 så var det en ny cut på plass nummer 100, der de igjen sendte de som lå topp 100 videre på en bane, mens resten måtte spille på en annen.
På denne runden spilte Stein veldig bra. Lå på -3 etter første ni. -4 etter ti hull. Men så kom den store feilen på hull 12 som nesten kostet ham videre spill blant topp 100. På et par 5 hull puttet han for å sette den på 3. Det var en 30 meters putt som han bommet med en halv meter på hullet. Ballen rullet ned en slak bakke og la seg bak en sandbunker. Der ble mange dårlige spark og Stein fikk 11 på dette hullet. Fra -4 til +3 på ett eneste hull!
Han klarte likevel å ta seg sammen og avsluttet runden på +1.


Stein lå da på 64. plass etter tre runder og spilte dermed videre blant de beste.
Foran runde 4 var målet "bare" å klatre på tabellen. Han gikk en helt ok runde på 70 (par) og klatret med det til en imponerende 52. plass sammenlagt! 

Alt i alt var det en godt fornøyd Stein Arnestad som kunne oppsummere egen innsats i sitt første VM, selv om han ikke legger skjul på at hull 12 på den tredje runden ødela noe av moroa. Uten denne så hadde det blitt en topp 20 plassering!
Likevel sier han altså at det var en fantastisk opplevelse som definitivt gav mersmak til å satse videre på dette.

  • Opprettet .
  • Treff: 412

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn