Stein klar for VM

Stein Arnestad er på plass i Marrakesh i Marokko der VM i Fotballgolf (Footgolf) starter i dag. I konkurranse med mer enn 350 andre skal altså "Eigerveteranen" forsøke å hevde seg i knalltøft selskap. Selv sier Stein at han er godt fornøyd om han klarer topp 100. 

Han begynte med fotballgolf (Footgolf) så sent som i 2015 da Stavanger Fotballgolf fikk sin egen bane på Forus høsten dette året. For å teste ut nivået i Norge, ble han med i Norgescupen i 2017 der han spilte 5 av 10 turneringer og havnet på en 8. plass sammenlagt. Plassering i de turneringene var 10, 4, 5, 16 og 1.


I år har det store målet for Stein Arnestad vært å kvalifisere seg for VM som altså går i Marrakesh denne uken. Resultater i Norgescupen og plasseringer fra turneringer utenlands, har vært med på å avgjøre om Stein skulle få representere Norge. Han har deltatt på to store turneringer utenlands (på bekostning av Norgescupen) i år. I Capital Cup i Nederland endte han på en delt 47. plass, mens det ble en delt 8. plass i The International i Wales. Der tapte han for øvrig omspillet om å bli beste internasjonale spiller (utenfor UK).

Siden det meste av nasjonale turneringer er på Østlandet, blir det en del reising og utgifter. Stein har likevel vært heldig og fått inn noen sponsorer som har gjort at den økonomiske biten ikke blir veldig belastende. 

"Kampuniformen" viser at han har støttespillere med seg!

Man må jo la seg imponere av hva en veteran på langt over 40 har fått til, selv om alle som kjenner til fotballspilleren Stein Arnestad vet at en god fot har han alltid vært i besittelse av. Vi ønsker ham lykke til og blir ikke overrasket om hans "beskjedne" mål - i kamp med langt mer ressursterke, yngre og profesjonelle spillere, slår til!

  • Opprettet .
  • Treff: 351

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn