Bli med på grunnmuren!

«Grunnmuren» har siden starten i 2015 tilført klubben betydelige midler øremerket ny fotballhall. Underveis har klubbens styre, daglig leder og etter hvert et utall av våre samarbeidspartnere jobbet med alt forarbeidet som skal til for å bygge et så stort prosjekt. Den 3. januar i år godkjente det ekstraordinære årsmøtet planene for videre fremdrift, tegningene av den nye hallen er klar og jobben med tomta er nå godt i gang.

Grunnmuren ble en realitet for å være med å sikre inntekter til prosjektet og de betydelige kostnadene en hall nødvendigvis vil gi. Vi håper imidlertid at DU som allerede verdsatt grunnmur-giver eller som en som ønsker å bidra til at våre fremtidige fotballspillere skal kunne utøve sin idrett hele året uavhengig av vær og vind, er villig til å være med på et bidrag til dette prosjektet. På den måten håper vi å kunne tilby en hall med alle fasiliteter man mener hører til i et slikt bygg.

Vår første runde med "grunnmuren" gav oss nærmere 300 bidragsytere. Disse grunnmurssteinene henger utenfor Eigerhuset i dag. Disse vil bli en del av den nye hallen i en eller annen form slik at alle som besøker den vil se alle bidragsyterne.
Eilif Leidland vil være tilstede i kafeen i Eigerhuset mandag til onsdag kommende uke - mellom 1800 og 1900 for signering av nye (eller fornying av gamle) grunnmuren-bidrag. Beløpet er 100 kr. pr måned.