Årsavslutningene ferdig for i år

I tre dager har det vært årsavslutninger i de ulike avdelingene i Eiger denne uken. Mix-lagene samt 7 årslagene avholdt sin på tirsdag, 8-12 åringene onsdag, før det hele ble avsluttet med 13 og 14 åringene torsdag.

G11-12 med sine statuetter for treningsfremmøte i 2018

 

Det var årsavslutninger over en tradisjonell lest også i år med stinn brakke i Eigerhuset både tirsdag og onsdag. De eldste avholder sin avslutning uten foreldre og besteforeldre. Byens næringsliv støttet virkelig opp om Eiger med en rekke flotte premier i forbindelse med utlodningene for de yngre lagene.

Mye fine premier i år!

 

En rekke velfortjente treningsstatuetter, teknikkmerker og andre utmerkelser er blitt delt ut. Årets lag ble J14 (f.2004) for tredje år på rad. Imponerende!

Silje Skåra Helgesen ble årets jentespiller i ungdomsavdelingen. Samme utmerkelse på guttesiden var det Petter Skadberg Johansen som fikk.

Silje og Petter - to velfortjente og verdige årets spillere

 

Verdt å nevne er definitivt også Ørjan Ø. Tingbø og Stine Tollefsens teknikkmerker i gull, samt Iselin K. Leidlands sølv!

Mer om årsavslutningene kommer i Eigerposten tidlig i desember.

 

  • Opprettet .
  • Treff: 810

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn