Eiger vant 10 000!

Eigers barne- og ungdomsavdeling gikk til topps i Eikunda Amfis "Oskar og Amfelia prisen" - en konkurranse om å vinne 10 000 kr, i en seanse på Eikunda lørdag. I konkurranse med Egersund Turnforening, Frelsesarmeens småspeidere, Eigersund og Husabø skolekorps og Egersund Soul Children fikk Eiger flest stemmer. Det ble avgitt nesten 1500 stemmer i konkurransen.

Amfelia og Oskar-prisen deles ut av Amfi for å gi tilbake til nærmiljøet, og støtte opp under arbeidet med å skape gode opplevelser for barn og unge. En av lederne i barneavdelingen, Anders Midbrød tok i mot prisen på vegne av Eiger. Han sier at premien trolig skal brukes til å etablere et nytt tilbud i klubben. Gjøran Sørli skal starte opp et nytt prosjekt rettet mot "motorisk trening" og premiebeløpet vil bli brukt til å kjøpe inn nødvendig utstyr.

Vi takker Eikunda Amfi for gaven og retter også en stor takk til alle som har stemt på oss!

Vi kommer tilbake med en sak om det nye tilbudet om ikke alt for lenge.

  • Opprettet .
  • Treff: 658

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn