Sommer AFOen ferdig for i år!

Andrè Olsen, Frode Vinningland, Steffen Kjørmo, Iselin K. Leidland og 21 unger har også denne uken kost seg med Eigers sommer AFO. Selv om det var både vind og litt kjøligere enn tidligere i uken da det hele ble avsluttet med tur til Varberg og til Grønevik fredag, har det vært to fantastiske uker vi nå har lagt bak oss. Været, stemningen blant både voksne og unger og tilbakemeldingene fra foreldre har vært fantastisk bra. 

Etter en uke med turer til Skadbergsanden, Gådå, Vannbassengan og Ærevik, ble altså det hele avsluttet med tur til vindfulle Varberg og ikke fullt så vindfulle Grønevik, ikke langt fra Vandringshavn. I Grønevik stod blant annet krabbefiske og quiz på programmet, foruten mat selvsagt. Etter endt tur vartet Frode Vinningland opp med både gelè og kake til alle! Masse bilder fra dagens tur og hele ukens turer finner du på Eigers facebookside.

Andrè Olsen som nå kan se frem til noen ukers ferie, skryter av både voksne og barn og kunne ikke bedt om bedre dager enn de siste to ukene har gitt. Han gleder seg allerede til neste års sommer AFO igjen.

  • Opprettet .
  • Treff: 544

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn