Maner til tålmodighet!

Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes kunne onsdag kveld konstatere at de første brakkene ankom Hålå. Disse skal huse noen av klassene på Eigerøy Skole de neste årene. For Eigers medlemmer vil det bli en annerledes hverdag med endrede parkeringsforhold og en periode også en del anleggstrafikk. Dyrnes maner derfor til tålmodighet og vet at det vil gå seg til etter hvert. Det blir mulighet for noe parkering mellom brakkene, på skolen og på sandvolley-banen. Det kan også parkeres ved hovedbygget frem til oppstart på hallen!

Parallelt med dette skal altså Eiger også bygge en fotballhall. Her er det en del "byråkratiske prosesser" som er ryddet unna den siste tiden. Litt arbeid med reguleringsplanen og noen runder med "byggesak" i kommunen så bør det meste være klar, tror han.

Litt av denne knausen i enden av Dalane Energi-banen skal sprenges bort i løpet av sommeren.

Gang- og sykkelstien skal gå ved hallen og bak reklameskiltene på Dalane Energi-banen før den koples på eksisterende sykkelsti i Leidlandshagen