Er du en fremtidig dommer?

Eigers høyest rangerte dommer, Einar Ragnvald Løyning er igjen klar for å avholde rekrutteringsdommerkurs og ønsker med dette å lodde interessen. Rekrutteringsdommerkurset er steg to i dommerutdanningen. Dette kurset går i utgangspunktet over tre dager, og kan arrangeres både i helg og på hverdager. Kurset gir en grundigere innføring i spilleregler, holdninger og dommerfaglig innhold. Deltakere som gjennomfører kurset kan melde seg aktiv og bli rekrutteringsdommere, som dømmer opp til og med 16 års klassen, utenom 1. divisjon 11-er. Rekrutteringsdommeren bør ha fylt 14 år ved årets begynnelse.
Kurset inneholder mellom annet en gjennomgang av dommeren selv og hans/hennes opptreden før, under og etter kamper. Videre gås det gjennom spilleregler, regel 11; offside, regel 12; feil og overtredelser, regel 14; straffespark, samt gjennomgang av praktiske gjøremål i forhold til utvisningsrapporter, elektroniske kamprapporter, dommerregninger og nyttige ting.
En trenger for øvrig ikke å ha gjennomført klubbdommerkurs for å kunne melde seg på rekrutteringsdommerkurs.

Meld deg på til Einar på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.