Trekning i 17 mai lotteriet er foretatt!

Rigmor Nodland (bildet over) ble trukket ut som vinner av førstepremien i Eigers 17 mai lotteri. For det fikk hun et reisegavekort pålydende kr.15000 fra G Travel. I følge Kirsti Elin Løyning som koordinerte loddsalget ble det solgt rundt 6500 av totalt 7000 lodd.

Premievinnere:

1.premie - Reisegavekort fra G Travel - verdi kr.15000 - Rigmor Nodland

2.premie - Hagegruppe fra Bohus - verdi kr.9000 - Leif Arild Leidland

3.premie - Weber grill fra Byggvell - verdi kr.6400 - Renate Nodland

4.premie - Sykkel fra Power Egersund - verdi kr.2000 - Barbro Olsen

Eiger gratulerer alle vinnere og sender samtidig en stor takk til alle som støttet oss ved å kjøpe lodd!