Frode Koldal hadde kjøpt vinnerloddet!

Anda som hadde det travlest nedover Lundeåne i dagens Andeløp hadde nummer 401. Som eier av loddet med samme nummer kunne Frode Koldal juble for premien på 15000 kr. Like bak fulgte and nummer 654. Loddet tilhørende den anda var det Helga Pettersen som hadde kjøpt. Begge vinnerne var representert på selve løpet og fikk overlevert sjekker på hhv 15000 og 5000 kroner.

Andeløpet 2018 var tradisjonen tro godt besøkt, i år kanskje overraskende godt besøkt i og med at værforholdene var usikre. Men folk koste seg den lille tiden løpet varte og god vannføring i elva gjorde at endene brukte forholdsvis kort tid fra de ble sluppet til representantene for Eigersund Jeger og Fisk kunne ta i mot dem ved enden av "slusa". Arrangementet ble som vanlig når Eiger er arrangør stødig ledet av Rolf Magne Skogen.

Det ble et godt besøkt arrangement også i 2018.

 

Spillere på Eiger 3 sørget for opptelling av endene etterpå. 

  • Opprettet .
  • Treff: 580

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn