Ny, strålende fotballdag i Hålå

Dag to av fotballskolen i Hålå ble en ny innertier. Mens Jone Mathiesen tok turen til Grønt Gras turneringen på Frøyland, var det hans assistent Jan Eric Torres Gløpstad som var ansvarlig for det faglige opplegget. Spillerutvikler Andrè Olsen fikk en ny dag i en tilbaketrukket rolle, men kunne ikke annet enn å glise. "Alt var veldig bra planlagt. For spillerne ble det mye god læring og Gløpstad var veldig god på å forklare, veilede og vise, slik de beste trenerne gjerne er", mente Olsen.

Jan Eric syns også det ble en kjekk dag i Hålå. "Vi hadde lagt opp til øvelser som skulle gi spillerne et lite innblikk i hvordan vi trener på A-laget. Alle de unge spillerne tok øvelsene på strak arm og fikk vist frem gode ferdigheter. Det var en fantastisk kjekk gjeng å trene. Jeg syns det var veldig gøy å få møte og se en del av den yngre generasjonen spillere som er på vei opp i klubben. Sammen med de frivillige som har gjort en god jobb med å legge til rette for oss, så gikk denne dagen på skinner."

28 spillere og 7 fra a-laget holdt det gående fra 1100 til 1500 i strålende vær i Hålå søndag.

Bilder fra søndagens økt(er) er lagt ut på Eigers facebookside