Stolt daglig leder!

Det var en stolt daglig leder Thor Jostein Dyrnes som kunne puste ut etter onsdagens NM arrangement. "Jeg ønsker å takke alle som var med å sørge for et plettfritt arrangement. Nok en gang viser Eiger den enorme dugnadsviljen som er i klubben! Man kan ikke annet enn å la seg imponere over hvor mange som stiller opp - gang etter gang. Også en stor takk til Jone og spillerne for en fantastisk innsats"

Eigers NM arrangement samlet 1100 tilskuere, men i selve kampen var det EIK som stakk av med videre avansement.

Les hva andre har publisert om kampen:

Dalane Tidendes referat

Dalane Tidendes video