Vellykket "kick off"Et 20 talls trenere og lagledere deltok på fredagens kick off arrangement i kafeen i Hålå. Med en inspirerende Kristian Arntsen som selv har 70 kamper og 14 mål på samvittigheten i Eigertrøya, som hovedgjest etter kampen, ble det en svært vellykket kveld.
Før den tid avholdt først Einar Ragnvald Løyning dommerkurs for en gjeng 14 åringer. Løyning har i lengre tid vært pådriver for å få skolert flere dommere i Dalane da flere av dagens dommere begynner å trekke på årene. Med kurs også på Hellvik denne uken er det lov å håpe på at noen i distriktet også ønsker å bli gode dommere.
Før avspark mellom Eiger og Frøyland var hovedtrener Jone Mathiesen på plass. Han tok for seg tiden fra ansettelse frem til i dag – opplevelse rundt status når han kom og hva en har jobbet med – til forventninger til sesongen og kampen som skulle spilles. En meget bra seanse hvor det var tema og eksempler som alle trenere, uavhengig av alder/nivå kunne dra kjensel på og nytte av.

Etter at Eiger hadde innkassert årets første trepoenger ble det bespisning i kafeen før Kristian Arntsen kjørte et foredrag om «samspill og glede». Her dro han paralleller mellom det å være fotballtrener og komiker, da i forhold til forberedelser, se alle, trygghet, ta vare på, være tilstede mm. I tillegg selvsagt ispedd litt "lått og løye".
Etterpå ble det god diskusjon rundt bordet mellom trenerne om ulike fotballtema og emner.
  • Opprettet .
  • Treff: 381

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn