Klart for årets første trenerforum!

Mandag 5.mars klokken 19.30 vil det bli avholdt trenerforum i Hålå for alle klubbens trenere. Foredragsholder vil være Atle Torstensen (bildet over). Dersom det skal skapes utvikling og spilleren skal bli bedre, så er det alfa omega å være skadefri og delta fullt på treninger og egentrening (alle nivå). Samtidig som det samme gjelder i forhold til å skape resultater (seniorfotball) - da gjelder det å ha alle spillerne skadefrie.
Dette og mere til vil en få tips og innspill til gjennom årets første trenerforum.
Tema for kvelden er altså: Idrettsskader

- Hvordan unngå at skader oppstår? Hva og hvordan kan en trene for å minske muligheten for at skade oppstår? Og er det noen aldre som er mer utsatt enn andre?
- Hva gjør vi når skade oppstår? Akutt behandling og behandling over tid? Opptrening – hvordan og når?
- Hva må vi som trenere passe på når skadet spiller kommer tilbake i trening?

Dette forum er aktuelt for alle trenere, såvel seniortrenere som trenere for de minste. I tillegg til å få info om en, dessverre, sentral del av fotballspillet – så vil en også treffe på flere trenere i klubben til samtale og drøs.

Så prioriter oppmøte på dette tiltaket.

Vi ses i Hålå alle mann mandag 5.mars 19.30!