Stortingsvedtak får konsekvenser for EigerInnen 1. januar 2019 må alle kunstgressbaner i Norge ha utstyr for å fange opp gummigranulat. Det vedtok stortinget i går. For Eigers del betyr det at alle kummer rundt de 3 kunstgressbanene vil måtte ha en form for sil som fanger opp gummien fra banene. Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes har jobbet med tiltak mot dette en stund allerede og ser for seg hvordan dette problemet kan løses. Han er imidlertid usikker på om det kommer en "nasjonal norm" eller om den enkelte bane-eier selv skal vurdere hvordan dette skal løses rent praktisk. Hvis det siste gjelder vil han gå i dialog med lokale aktører for å lage en effektiv stopper for granulat-lekkasje. 
Miljødirektoratet har hatt fokus på utslipp av såkalt mikroplast den senere tiden og har utredet en rekke mulige tiltak for å redusere utslipp og spredning av dette.
  • Opprettet .
  • Treff: 710

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn