Første byggemøte avholdtDaglig leder Thor Jostein Dyrnes innkalte onsdag til første byggemøte i forbindelse med oppføringen av ny fotballhall. Til stede foruten ham selv var Christian Lindø, Jan Noralf Myklebust, Alf Rune Sæstad, Eilif Leidland og Knut Nodland. Med kompetanse innen snekker, elektriker, stål, betong og rørleggerfaget var de fleste fagfelt representert. Fokus på møtet var hvordan dugnaden skal organiseres samt på valg av materiell.
Selv om Alf Rune Sæstad var skeptisk til om man klarer å gjenskape den formidable dugnadsinnsatsen som var i forbindelse med byggingen av Eigerhuset, var det en motivert gjeng som møtte onsdag. Daglig leder Dyrnes parerte med at han har fått signaler fra mange som ønsker å bidra med sin kompetanse og sier det blir vesentlig mindre arbeid å få satt på denne hallen i og med at både grunn- og betongarbeid ikke skal utføres på dugnad.
Til neste møte venter Thor Jostein Dyrnes enda flere bidragsytere på plass.
  • Opprettet .
  • Treff: 709

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn