Flere brikker på plassArbeidet med Eigers nye fotballhall pågår for fullt og i løpet av denne uken blir trolig byggesøknad og søknad om spillemidler sendt. 
Den siste tiden har imidlertid mye tid gått med på å få en hall og et innhold som har de ønskede fasilitetene på plass straks hallen ellers er klar. Daglig leder Thor Jostein Dyrnes og Egerconsult har hatt løpende dialog i prosessen så langt og hallprosjektet slik det fremstår nå syns begge parter ser bra ut. Innenfor rammen på 30 millioner som det ekstraordinære årsmøtet vedtok i januar, ser det nå ut til å bli rom for både 4 garderober som er to mer enn man la til grunn på årsmøtet.  I tillegg blir det en 1 meter bredere hall enn man tok utgangspunkt i. Stor tribune med kiosk blir det også.
For de mer teknisk innvidde ser det ut for at hallen vil bli bygget med 6 meter stedstøpt betong med såkalte sandwich elementer oppå - slik at hallen blir totalt 10 meter høy. Hallen blir like høy over det hele. 
Daglig leder Thor Jostein Dyrnes er i gang med å hente inn priser på det meste som hører en hall til. Han regner også med at kunstgresset blir av den miljøvennlige typen og sier han har fått med seg fokuset på den skadelige gummien som ofte blir "tilført" kunstgress.
Eigers daglige leder er også glad for at det i god Eigerånd vil bli utført en stor andel av dugnad i forbindelse med oppføring av fotball-hallen.
  • Opprettet .
  • Treff: 1028

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn