Silje eneste dalbu

Silje Skaara Helgesen er den eneste gjenværende spilleren fra Dalane når J14 kretslaget til Rogaland møter det tilsvarende laget fra Hordaland i Karmøy Storhall på søndag. Rogaland som vil bli ledet av Hellen Våge, Espen Terland, Christin Schumpa og Mateo Norheim har følgende på programmet:
kl. 10.30 Frammøte, informasjon
kl. 12.00 - 13.00 Kamp mot Hordaland
kl. 15.00 - 16.00 Kamp mot Hordaland
kl. 16.00 Oppsummering og tilbakemeldinger

Eigers Andrè Olsen er ikke overrasket over at Silje fortsatt henger med på kretslaget, men mener det er fortjent etter å ha jobbet hardt og målrettet over lang tid.

Alle uttatte spillere finner du her