Tilbakeblikk til 1992

Eigers juniorlag anno 1992 var et relativt bra lag. På bildet over er imidlertid spillerne avbildet etter et tap. I finalen i Eigers egen vinterserie ble Klepp for sterke og vant 5-2.
Mange av spillerne fikk etter hvert en god del a-kamper. Ja, faktisk var både Lars Arne Stavnheim, Ronny Myklebust og Johnny Myklebust i troppen da a-laget gikk til topps i Rogalandscupen i 1992.

Statistikk over a-kamper:
Stein Arnestad: 385 kamper
Lars Arne Stavnheim: 230 kamper
Runar Blakstad: 158 kamper
Johnny Myklebust: 58 kamper
Cato Johansen: 25 kamper
Kåre Andrè Netland: 16 kamper
Ronny Myklebust: 13 kamper
Stein Inge Klippen: 1 kamp

På bildet over:
Bak f.v Kim Thu, Cato Johansen, Ingvar Hovland, Stein Arnestad, Lars Arne Stavnheim, Johnny Myklebust, Per Arne Edvardsen, Egil Seglem
Foran f.v Arve Seglem, Runar Blakstad, Richard Nelson, Stein Inge Klippen, Kåre Andrè Netland, Ronny Myklebust og Rune Larsen

Dalane Tidendes dekning av finalehelgen av vinterserien:

Øvrige hendelser i 1992
- Borgerkrigen i Bosnia-Hercegovina bryter ut.
- TV2 har sin første tv-sending.
- Norge søker medlemskap i EF.
- Rosenborg Ballklub blir norgesmester (cupmester) i fotball for menn. De slår Lillestrøm 3-0 i finalen.
- Mr. Big med "To Be With You" og Maggie Reilly – «Everytime We Touch» blant årets mest populære sanger.
- Eiger’s A-lag vinner Rogalandscupen
- Grasbanen I Hålå er ferdig til bruk
- Rune Helland spiller 3 landskamper for U-16
- Olaf Aurdal møter på Stortinget som vararepresentant