Avtale med kommunen klar!

I forbindelse med byggingen av ny Eigerøy Skole har det lenge vært klart at kommunen skal leie areal av Eiger til en midlertidig skole. Området ved Risbakk-tjørnet og dagens parkeringsområde skal i den forbimdelse sprenges og opparbeides som en klargjøring til brakkerigg og parkeringsplass.
Avtalen mellom kommunen og Eiger som nylig ble formelt klar har en tidsramme på 25 måneder gjeldende fra juni.

Daglig leder Thor Jostein Dyrnes tror at arbeidet med å sprenge og planere kan ta til om ikke alt for lang tid.

Dyrnes håper fordelene ved å la kommunen leie området langt på vei oppveier ulempene. I tillegg til rene leieinntekter vil klubben også sitte igjen med et enda større parkeringsareal når skolen etter hvert flytter inn i sitt nybygg.

Thor Jostein Dyrnes tror arbeidet med sprengning og planering av området Eigerøy Skole skal disponere er snart i gang.