Alle banene med nytt navn!

Samtlige baner i Hålå har fått nye navn det siste året etter at Eigers gode samarbeidspartnere Dalane Energi, Bertelsen & Garpestad og Bøgh Hafsø har gått inn med betydelige beløp for rettighetene til banenavnene. Sist ut er Bøgh Hafsø som nå fra 1 januar har overtatt rettighetene til navnet på klubbens hovedarena - banen lengst borte fra Eigerhuset.
Alle treningstider er da følgelig oppgitt etter hvilke bane de enkelte lag skal trene på. I tilfelle det har "gått i badl" for noen hvilke baner som heter hva, er det bare å se på logoene på bildet over.
Banene heter da altså:
- Dalane Energi banen