Fortsatt vekst!

Antall støttespillere som har valgt Eiger som mottaker av sin grasrotandel økte i løpet av 2017. 455 givere ved årets begynnelse ble til 484 ved årets slutt. Kanskje passerer vi 500 i løpet av 2018?
Beløpet som Eiger har mottatt gikk imidlertid ned fra 418 000 til snaue 406 000 kroner. Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes sier at på tross av nedgangen i kroner og øre, bør man være strålende fornøyd med resultatet. Tross alt møter man sterk konkurranse fra utenlandske nettbaserte spillselskaper. Han håper at Norsk Tipping vil stå like sterkt i årene som kommer - både på bakgrunn av grasrotandelen som tross alt gir lag og foreninger uvurderlig støtte, men også på grunn av tippemidler som nærmest er en forutsetning når nye bygg og anlegg skal bygges.
Fra og med 2018 øker grasrotandelen fra 5 til 7 prosent og det blir med virkning fra samme dato også beregnet grasrotandel av "Extra" - noe det ikke har vært før. Alt dette uten at det koster den som gir sin grasrotandel en eneste krone.
Norsk Tipping sier på sin nettside at "Målet med å utvide Grasrotandelen er å sikre enda bedre økonomiske kår for frivilligheten. Gjennom Grasrotandelen får folk mulighet til vise sin støtte til det idrettslaget eller den foreningen som ligger deres hjerte nærmest. Pengene er en viktig inntektskilde for små og store lag og foreninger landet rundt."
Hvis du lurer på hvordan du kan støtte Eiger med din grasrotandel - ta en titt på denne siden.