Monaco til topps

Monaco vant Janex Cups eldste klasse da Eigers romulsturnering ble avsluttet torsdag kveld. I finalen ble Bordeaux beseiret med 4-0 etter fire (!) mål av Sebastian Nuland. På vinnerlaget spilte Simen Håland, Hallvard Steinskog, Sebastian Nuland, Håvard Leidland, Isabell Høyland og Mads Åmodt.
Sølvlaget Bordeaux besto av Lars Vetle Espenes, Oliver Årstad, Sindre Håland, Mari Hoås, Iselin K. Leidland, Adrian Andersen og Simen Årstad.

I de andre klassene var det en ny dag med mange svært spennende kamper og det var en lun og god stemning i Eigerhuset på turneringens avslutningsdag.
Totalt 213 spillere har vært i aksjon i årets turnering og en sliten, men fornøyd turneringsleder Andrè Olsen oppsummerer årets Janex Cup med "FANTASTISK". "Dette er det ultimate høydepunktet i fotballsesongen og ingenting er bedre enn å sette punktum for en fotballsesong med så mange fornøyde, flinke og blide fotballunger". Han benytter samtidig anledningen til å takke de utallige hjelperne som på ulikt vis har vært med å lose også årets kjekke turnering i havn.