Loddene i salgLoddene i Eigers tradisjonsrike julelotteri er i salg. De fleste loddene blir solgt av flittige selgere fra Eigers barne- og ungdomsavdeling. Vi har likevel et antall lodd liggende i Eigerhuset så dersom DU ikke skulle ha fått besøk og skulle hatt noen lodd er det bare å ta kontakt med enten daglig leder Thor Jostein Dyrnes (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller styreleder Kjell Garpestad (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) Vi kan ta imot betaling via Vipps, det er bare å søke opp Eiger inne i appen så finner du det!
I fjor var det Rune Refsland som stakk av med toppgevinsten. 11000 kroner fikk han som vinner på selveste julaften!
  • Opprettet .
  • Treff: 998

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn