J13 ble årets lag

J13 ble tirsdag kåret til årets lag i ungdomsavdelingen 2017. Det var ingen stor overraskelse da laget har gjort nærmest rent bord i alle turneringer de har stilt opp i og i serien tok laget en sterk 2 plass i den øverste divisjonen.

Litt mer spenning var det kanskje knyttet til kåringen av årets jentespiller. Tre jenter på J13 er kretslagsspillere i tillegg til viktige brikker på eget lag. Men det utløste stor applaus da en av disse, Silje Skåra Helgesen - velfortjent kunne ta i mot beviset på at det var hun som ble årets jentespiller i ungdomsavdelingen 2017.
På guttesiden var det også en 13 åring som ble kåret til årets spiller. Med en god sesong som blant annet har resultert i kretslagsspill i bagasjen, var det Sindre Håland som kunne juble for denne høythengende utmerkelsen.

Sindre Håland og Silje S. Helgesen ble kåret til hhv årets gutte- og jentespiller i ungdomsavdelingen 2017

Både "Minimixene" som hadde sin årsavslutning mandag og resten av spillerne i Miniavdelingen på tirsdag, fikk sine velfortjente utmerkelser for året som har gått. Stinn brakke var det i Eigerhuset både mandag og tirsdag i et tradisjonelt arrangement som inneholdt utlodning med masse fine premier gitt av næringslivet i Egersund, kaffe, brus og skoleboller i tillegg til premieutdeling.

Minimix lagene som fikk sine utmerkelser mandag

Spillere fra 11 år og eldre fikk ekstra utmerkelser. Disse ble som følger.

J-11.
Fremgang: May Elin Seglem Myklebust.
Fairplay: Tilla Klippen.
Innsats: Oda Sæstad.

G-11 lag 1 og 2.
Fremgang: Emrik Andersen
Fair Play: Teodor Friestad
Innsats: Fabian Andersen
Fremgang: Elias Levang
Fair Play: Nicholas Voll
Innsats :Marius Tengesdal

G-12.
Fremgang: Vetle Jondal.
Fairplay: Marius Eliassen.
Innsats: Thomas Andreassen.

J-13 to lag.
Fremgang: Stine Tollefsen og June Kvamsø.
Fairplay: Silje Skåra Helgesen og Iselin Kristensen Leidland.
Innsats: Marion Zakariassen og Kamilla Hansen

G-13
Fremgang: Simen Håland.
Fairplay: Jone Alexander Skåland.
Innsats: Fabian Fluge.

J-16
Fremgang: Thyra Løyning.
Fairplay: Dorthe Skibstad.
Innsats: Silje Figved.

G-16
Fremgang: Sindre Helgesen.
Fairplay: Viktor Shelby.
Innsats: Marius Karlsen.

G13-2017

J16-2017

G16-2017

Olsens ambisjoner om å prøvesmake skikkelig på varene før årsavslutningene fikk seg et skudd for baugen da han allerede etter en eske fikk mageknip.