Verdt å få med seg i Hålå - uke 41

I og med at det er høstferie, er det naturlig nok en god del færre kamper i uken som kommer. Ja, flere av minilagene er faktisk ferdig med sesongen. De to første dagene av høstferien vil imidlertid mange av minispillerne være i aksjon i høstferie-turneringen i Eigerhuset. Nesten 100 spillere er påmeldt.
A-laget har ingen kamp denne uken. De spiller først mandag 16/10, da borte mot Sola 2.
G16 reiser mandag til Spania på kombinert sosial tur og treningsleir under ledelse av våre venner i Levante.

Fotball, godsaker i kiosken og til slutt premie venter de som er påmeldt på høstferieturneringen!

MANDAG:
Høstferie-turnering dag 1 i Eigerhuset 1000-1600