Super Akademi-oppstart!Lørdag ble en fin dag for fotball. I nydelig vær, på vårt praktfulle anlegg, ble det en perfekt Akademioppstart på høstsesongen. Som vanlig var det kvalitet, og en innsats og et fokus som bare blir mer og mer imponerende. Et dyktig trenerapparat, som stiller krav, bør også ha sin del av æren for dette. Til tross for en del forfall denne gangen grunnet diverse turneringer, var det høy trivselsfaktor. Som en gutt på 05 (som prøvde seg for første gang), sa etter trening: «Andre, dette var vanvittig kjekt. Bare legg meg inn fast».Det er planlagt totalt 8 økter på vårt populære Akademi før jul, som avsluttes med turnering og grøt lørdag 9 desember. Akademiet er åpent for alle som vil, men gode holdninger er et absolutt krav. Her er det mest fokus på læring og utvikling, med temabaserte øvelser og gjennomføring. Vi ønsker å tilegne kunnskap til ungene, gjennom terping på detaljer der vi går i dybden på det fotballfaglige i praksis på feltet. Hver Akademiøkt planlegges nøye, og ALT skal ha en hensikt inn mot spesifikke øvelser, da vi mener dette er veien å gå for å løfte spillerutviklingsdelen i Eiger FK ennå mer.
På Akademiet er det seriøst, men det er også mye «løye», og det er et unikt samhold. Vi drar i samme retningen som en prestasjonsgruppe. Like viktig som ferdighetsutvikling, er det menneskelige.Selv om det er ting å jobbe med, var trenerapparatet meget fornøyde etter høstens første økt. Vi gleder oss like mye som ungene til neste økt lørdag den 16 september.
 
Beste hilsen Spillerutviklerne Andre og Jarle
.
  • Opprettet .
  • Treff: 746

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn