"Barca og Villareal" i førersetet!Barcelona og Villareal topper tabellen etter første dag av Janex cup i Eigerhuset. Begge står med 7 poeng etter uhyre jevne kamper i den eldste og eneste klassen som kårer vinner i romjulsturneringen. Selv de to lagene som står uten poeng så langt har holdt godt følge med lagene som foreløpig ligger an til plass i semifinalen. Atletico Madrid tapte 2-3 i alle de 3 kampene sine, mens Valencia tapte hhv 1-3, 1-2 og 1-2.
Laget som leder etter første dag har aldri før vunnet Eigers romjulsturnering, så det blir spennende å se om Barcelona takler presset når alt avgjøres onsdag.

LAG POENG MÅLFORSKJELL
Barcelona 7 6-3
Villareal 7 6-4
Real Madrid 6 8-5
Sevilla 6 7-8
Atletico Madrid 0 6-9
Valencia 0 3-7


I de andre klassene har det også stort sett vært jevne resultater og det ser ut som om de ansvarlige for lagoppsettene har truffet bra også i år.
  • Opprettet .
  • Treff: 1028

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn